Bijaknya pengadil

|
Kongsikan Maklumat Ini Di Facebook Anda

video


Tengok video ni, macam sedap rasa je pengadil ni bagi hukuman kepada pemain. Bagi anda, siapa yang patut dihadiahkan kad? Nilailah sendiri, tak nak komen apa-apa sebab pengadil ni tak boleh nak kritik apa-apa pun. Selamat menonton.

Comments :

have 0 comments at “Bijaknya pengadil”

Catat Ulasan

Blog Cheni™ telah menggunakan 'do follow' untuk link setiap komen anda. Link anda tersebut akan tersenarai dalam search engine. Oleh itu, komen anda di sini sangat dialu-alukan. Terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

FB