Go 2 Work "HAPPY"

|
Kongsikan Maklumat Ini Di Facebook AndaAmalkanlah budaya senyum kerana senyum itu sedekah. Dalam kajian sains, dengan bersenyum, ianya akan menggerakkan otot dan urat-urat di bahagian pipi dan baik untuk aliran darah. Walau bagaimanapun, nak senyum pun biarlah bertempat dan kena pada masa dan keadaan, nanti kita dilihat pelik. Yang penting jangan senyum sorang-sorang. Senyum ni ada banyak makna, pandai-pandai kitalah mentafsirkannya. Di pejabat, senyumlah sesama rakan sekerja. Jangan masing-masing asyik bermasam muka sahaja. Suasana kerja pun menjadi tidak harmoni. Tetapi senyum itu haruslah ikhlas dan bukannya dipaksa untuk bersenyum.

Blog Cheni™ telah menggunakan 'do follow' untuk link setiap komen anda. Link anda tersebut akan tersenarai dalam search engine. Oleh itu, komen anda dalam setiap posting sangat dialu-alukan.

Comments :

have 0 comments at “Go 2 Work "HAPPY"”

Catat Ulasan

Blog Cheni™ telah menggunakan 'do follow' untuk link setiap komen anda. Link anda tersebut akan tersenarai dalam search engine. Oleh itu, komen anda di sini sangat dialu-alukan. Terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

FB