KEJADIAN MELASTIK BAS PASUKAN HIJAU KUNING : KAFA TERKEJUT

|
Kongsikan Maklumat Ini Di Facebook Anda

Keratan surat khabar tahun 1994. Walaupun kejadian masih belum disahkan samada benar atau tidak, Setiausaha KAFA pada masa itu, Yusof Ali dengan rendah hatinya memohon maaf kepada Pengurus Kedah (Allahyarham Datuk Ahmad Basri Akil), pemain-pemain dan seluruh peminat bola sepak Kedah. Dalam kes yang berlaku di Kangar semalam, adakah Presiden, Pengurus dan yang lain-lain sanggup memohon maaf kepada pasukan Kelantan dan penyokong-penyokongnya sedangkan kes membaling batu ke cermin bas yang membawa penyokong Kelantan dan kenderaan milik persendirian sememangnya jelas berlaku.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ






Comments :

have 23 comments at “KEJADIAN MELASTIK BAS PASUKAN HIJAU KUNING : KAFA TERKEJUT”
h@f!z berkata...
at date 

berat sungguh sek perlis ni...fam pn dok senyap jah..

nik_mazda berkata...
at date 
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
at date 
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
at date 
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
red berkata...
at date 

kita tgk dlu fam nk buat gapo ko perlis.klu dia buat syp,kita ore klte kena brtindak.gu2 kita punah kete2 sapa nk beki.woii fam,tggu gapo lg.

KhaLx berkata...
at date 

takut gilo tgk game smale
supo nok pere

Tanpa Nama berkata...
at date 
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
kaki berkata...
at date 
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
at date 

tok bunyi pon pasal puak perlis ngamok..sak koba pun tok brani nok tulis kalu alah ko puak2 dio..fam lagi lah..kalu buleh nok wi bonus RM100 sore ko hok merusuk tu..kalu ko sek kelate gak..3 tahun dok bunyi lg..dok tunjuk lagi dale tb..baso benggong...puak2 tu...

bigbrother berkata...
at date 
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
spark berkata...
at date 

Fam n media ni tahap bengong do'oh doh ni
sep kuat diskriminasi
klate wat po anok tiri lalu
suko keno nyupoh nge ore klate sep2 ni
jadi suey pah tuo la

Tanpa Nama berkata...
at date 
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
at date 
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
at date 

sek2 FAM semua mcm make gaji buta .. xberkat... tugas pn xamanah..ada mata tp wat mcm buta ko sek kelate... sek FAM kena g dgr ceramah agama dlu pasal tangugjawb mjalankan tugas...baru jolo... law tdk kena di akhirat nanti.. sb tu kelate wat salah skit kena teruk.. ngeri len xpe merusuh... law kena denda pn kena denda sedikit...xberat mcm ngeri kelate kena..xadil sgguh..
Padahal gaji Fam tu mai dari duit rakyat kelate juga hok bayar cukai barangan, cukai rotex keta n motor, cukai niaga... cukai perkhidmatan utilit... n laen2 cukai...
Bukannya rkyat kelate xbayar cukai.. mugo rakyat kelate ramai hok niaga, ramai hok guna keta n motor, ramai hok beli barang, ramai hok bayar bil api n letrik n len2 lg... Fikirlah FAM law nk berkat gaji hok sek demo make...

Tanpa Nama berkata...
at date 

Set fam byk campur politik... oyk saja nk pastikan sukan bebas dr permainan poltik.. tp nk susuk xpandai...ingat rakyat kelate ni xnampak ko hok tindakan fam buat... mcm la rakyat kelate xleh mikir... fam tu sgoti wat tindakan mcm budak baru masuk tadika...

Tanpa Nama berkata...
at date 

FAM patot dikaji semula.... set FAM patot diganti setiap 1x setahun panel n ahlinya... sb sek FAM kbyakan tua2 n xleh mikir cergas dah.. sb tu wat tindakan xmikir.. taw make gaji buta n jatuh hukuman kat kelate jah...

Tanpa Nama berkata...
at date 

kw xth th pun pasal pykg perlis merusuh sehingga lah pykg kito wak g kangar oyk ko kw pasal kebiadaban puak dia..cis pandai sungguh media ttp kesalahan puah dia..tv 1,2,3,4,9 dan srt khabar xoyk pun...celaka lah sek2 nie nga FAM!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...
at date 

malaysia2 oh malaysiaku..dgn rakyat sendiri pun x adil!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...
at date 

pykg puak mu xakan selamat klu mr kelate!!!!!kelate merusuh dia kota bharu sbb muti pengadilan dan tindakan polis yg tidak profesional..mu pykg perlis merusuh ko pykg kelate sbb kalah..bodo la perlis

Tanpa Nama berkata...
at date 
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
pengemis_ilmu berkata...
at date 

FAM is the BEST .............. best actor in this world....

Tanpa Nama berkata...
at date 
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
pengemis_ilmu berkata...
at date 

Kesimpulan yang kito buleh buat daripada FENOMENA yang telah di buat oleh FAM menunjukkan bahawa ore lain tok suko kpd ore klate..tapi Alhamdulillah ore klate memang BEST.. mantop... harap dpt kekalkan UKHWAH sek kito.. kito berjuang mempertahankan hak..(tapi jngn lupe batas2nye).. meme banyok dugaan... NABI2 dulu lagi terok keno HINA.. sek2 kito ni baru skit je keno.. harap2 sek kito dapt bagi sokongan padu kpd PEMAIN kito... (bo lah buat benda pelik2.. ore dok jeling sokmo ko kito..)

Catat Ulasan

Blog Cheni™ telah menggunakan 'do follow' untuk link setiap komen anda. Link anda tersebut akan tersenarai dalam search engine. Oleh itu, komen anda di sini sangat dialu-alukan. Terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

FB